POLÍTICA DE DEVOLUCIONS:

 

SubhastesPro per promoure la satisfacció del client, es reserva el dret d'anul·lar una subhasta o venda, i realitzar el reemborsament dels nostres serveis en els següents casos:

    Si el client proporciona una raó vàlida per a sol·licitar una devolució dins el període de devolució contemplat en 7 dies des de l'adjudicació .;
    Si el client presenta un informe vàlid i acreditat sobre que el càrrec fraudulent o no autoritzat;
    Per tal de complir amb les normes de la indústria de targetes de crèdit, termes de servei de Payza, la llei i les peticions d'agents de l'ordre públic o del sistema judicial.
    Per qualsevol altra raó en què SubhastesPro estimi convenient.

Si la devolució és aprovada per SubhastesPro, els diners per a la transacció sol·licitada es retorna de nou al client en la seva totalitat. Les devolucions només seran acreditades al compte que originalment es va utilitzar al moment de realitzar la compra.

 

ABÚS DE LA POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

Els clients que sol·liciten una sèrie de devolucions o que ho facin de manera repetitiva, podran ser bloquejats de fer noves compres utilitzant els Serveis de SubhastesPro. Als clients que violin els termes d'ús d'un producte, se'ls poden negar la possibilitat de sol·licitar una devolució per aquest producte.

 

Aquesta Política de Devolució és part del, i incorporat a aquest, Termes i Condicions de SubhastesPro. Com a condició per a la inscripció en SubhastesPro i l'ús dels Serveis de SubhastesPro, vostè expressament reconeix que ha llegit i entès aquesta Política de Devolució i vostè accepta que quedarà vinculat per les seves termes i condicions.

 Si en algun moment vostè no està d'acord amb aquesta Política de Devolució o qualsevol part d'ella, vostè pot optar per deixar d'utilitzar els Serveis de SubhastesPro i tancar el seu compte. Tingueu en compte, però, que les transaccions que van ocórrer abans de la data de la seva finalització seran regides i controlades en la seva totalitat pels termes d'aquesta Política de Devolució.