En SubhastesPro som experts en serveis d'intermediació i facilitació de vendes de productes per mitjà de subhastes en línia a Espanya. Comptem amb especialització en venda d'actius, béns immobles, maquinària, vehicles i empreses. Disposem dels millors contactes i la millor agenda per posar a la teva disposició subhastes judicials en línia, subhastes això i venda de béns oficials amb èmfasi empresarial.

A més, posem a la teva disposició un servei de liquidació d'estocs d'empreses concursals o excedents d'entitats que podràs adquirir a molt bon preu mitjançant licitacions; evitant els preus inicials de venda al públic. T'estalviaràs com a mínim un 50% sobre el Preu de Venda al Públic (PVP).

Facilitem la teva compra i les vendes que vulguis treure al mercat gràcies a les nostres subhastes públiques. Els nostres serveis són integrals i cobrim totes les parts del procés: gestió de venda, taxació i valoració d'actius i publicitat.
Quins productes subastamos?

Realitzem la intermediació i facilitació de la venda de productes entre empreses, particulars, ens oficials i judicials. La nostra especialització són els lots de productes amb fins empresarials. Els productes que oferim abasten tot tipus de sectors, exceptuant l'alimentari o aquells de fàcil degradació que puguin ocasionar riscos de salut als nostres clients.

Podràs trobar a la nostra pàgina de subhastes judicials en línia tant maquinària industrial com vehicles. A més, en compravenda d'empreses et facilitem l'adquisició d'empreses embargades o en liquidació.

Tots els nostres productes són de gamma mitjana i alta.
Com treballem?

Els nostres contactes i les aliances establertes per SubastasPro com a entitat intermediària de subhastes, són la millor garantia que oferim. Podem assegurar que comptem amb excel·lents productes per a la venda perquè els nostres enllaços són el nostre major valor actiu.

Gràcies a aquestes xarxes amb organismes oficials i privats, podem oferir-te tots aquests actius i posar-los al teu abast. Les Subhastes Judicials online també entren dins el nostre camp d'acció.

Cobrim la necessitat de trobar aquests productes a un preu molt per sota de l'habitual per oferir-degudament taxats. Així, oferim al client interessat un servei íntegre; mentre que la persona que vol posar-ho en venda veu totes les seves necessitats cobertes pel que fa a l'optimització del benefici final adquirit.

Una de les formes d'aconseguir aquesta optimització, és el minuciós estudi previ per establir el millor preu de sortida i que sigui així el comprador qui marqui, mitjançant licitacions, el que està disposat a pagar.

En aquesta tasca d'intermediació, la transparència, confiança i eficiència és primordial. Per això, ens hem proveït d'una plataforma tecnològica en línia -segura i eficient- que va d'acord amb aquests valors i garanteix cada pas de les transacció mitjançant la contemplació de les polítiques de privacitat pertinents.
Per què triar d'entre totes les pàgines de subhastes?

Perquè oferim un servei de taxació a mida per a cada article i focalitzem cada producte segons el seu sector. A la nostra web podràs veure, en tot moment, el preu original del producte i el seu preu inicial de subhasta. L'estalvi estimat està entorn del 50%.

Si ets proveïdor, gràcies a les micro campanyes de difusió empreses, fem arribar el teu producte al major nombre de públic interessat possible, des dels canals especialitzats més usats per teu públic objectiu. Així garantim que l'anunci de subhasta online està a l'abast dels que realment tenen interès en ell.

Així mateix, garantim intermediació directa: els nostres clients són venedor i comprador final. No realitzem col·laboracions amb treadings o mandataris amb l'objectiu de poder respondre de manera directa i amb l'atenció que mereix a totes les parts del procés. En SubastasPro vam guanyar quan fem guanyar als nostres clients i proveïdors gràcies a un networking bidireccional i totalment directe.


Et vam demanar si:

    Busques una entitat referent especialitzada en subhastes a Espanya
    Tens una empresa i vols comprar actius industrials: maquinària, immobles i altres per a la teva activitat
    Vols vendre els teus actius i lots des d'una plataforma en línia de subhastes que t'ofereixi gestió íntegra: taxació, publicitat, plataforma de venda i licitació
    Vols estar al corrent de la venda de productes de qualitat a preu molt inferior al de Preu de Venda al Públic (PVP)
    T'interessa comprar productes embargats o en liquidació